Om os

Berner sennen siden 2008

Siden 2008 har vores hjem været beriget med tilstedeværelsen af vores første Berner Sennen hvalp, og lige siden har denne dejlige bamsehund været en uvurderlig del af vores familie. Vores kærlighed til racen stammer ikke kun fra dens imponerende udseende, men især fra dens bemærkelsesværdige personlighed og familiære egenskaber. 

Berneren har vundet vores hjerter med sit rolige og elskelige væsen. Den er ikke blot en trofast ledsager, men også en blød bamsehund, der elsker at omgåes familien. Dens rolige væsen er karaktertræk, som vi sætter stor pris på, og som har gjort racen, til den perfekte hund for os og vores familie. Da de både kan rumme vild leg udendøres og når de kommer ind ligger de sig på gulvet og er klar til at snakke med både børn og babyer. 

Hvem er opdrætter

Bag opdrættet står Barbara Nielsen, en erfaren hundeopdrætter med en uddannelsesbaggrund som landmand. Hendes engagement i hundeopdræt begyndte allerede i år 2000. Personligt har hun haft hunde hele sit liv, lige fra hendes barndom. Barbara bor sammen med sin søn, som sammen med hende har opdrættet. 

Vores landejendom

Vi bor på en landejendom syd for Kolding, med fantastiske faciliteter for hundende – både inde og ude. På vores ejendom deler vores hunde plads med heste, får, geder, katte og høns. Hundene er ikke kun elskede medlemmer af vores familie, men de deltager også aktivt i at håndtere geder, kommunikere med katte og interagere med heste. Dette har gjort dem vant til en mangfoldighed af lyde og situationer. 

 

Hundene er vores familie

Alle hundene er med os rundt og opleve verden, mine børnebørn der bor 5 km. fra mig, kommer ofte på besøg flere gange i ugen. Vores hunde er en integreret del af alt hvad vi foretager os. 

De passer på de små babyer ude i barnevognen, er med på indkøb og ture på gågaden, i Legoland – hvor vi hvert år har sæsonkort.. Ja alle steder vi er, er de. 

Udstationeret hunde

Da vi har mange hunde, og har svært ved at give dem allesammen lige meget opmærksomhed og kærlighed, har vi valgt at udstationeret nogle hunde, som bor ved andre familier, som har overskud og kærlighed til overs til de dejlige bamser. Vi ønsker ikke at have “kennel hunde”, men søde familiehunde.

Opdrætter siden 1993

Jeg startede som hundeopdrætter i 1993, af West Highland White Terrier. Med flere årtier i branchen har jeg opnået en omfattende viden om hunde. Jeg har derfor et  dybtgående indblik i hundeopdræt, hundens adfærd, behov og trivsel.