Vores hvalpe

Vi ønsker at finde det helt rette match mellem den enkle hvalp og køber, derfor er vi sammen om at vælge den rigtige hvalp for jer. 

Tryghed for os alle

Det er mindst lige så vigtigt at vi er trygge, når vi sender vores guldklumper ud af døren, som i er. Vi bliver også glade hvis i engang i mellem opdatere os, hvordan det går med jeres hvalp. 

Transperant og åbent miljø

Vi viser og fortæller om vores hundens liv, hos os. Vi ønsker at give jer, som køber mest indsigt i vores univers - så i er trygge hele vejen igennem.

Vi tager hensyn til hvalpene

Når du kommer, kan det godt være hvalpene er trætte eller udkørte efter aktiviteter og leg. Specielt hvis besøget ikke har været planlagt i længere tid, derfor anbefaler vi at man booker tid til at se hvalpene, mindst et par dage før.

DKK hunde

Alle vores hunde er medlem af DKK, som giver dig som køber en række fordele og tryghed.
Du ved hvilken hund du køber her hos os.

hvalpenes hverdag

Hvalpenes daglige liv foregår i vores hjem sammen med deres mor. De har et specielt område i vores køkken-alrum, hvor de i rolige omgivelser kan spise og hygge sig med deres mor og søskende, alt imens vi er til stede hele tiden. De lærer fra de er helt små hvalpe alle lydene at kende, fra fjernsyn, madlavning, støvsugeren – det gør det meget lettere at komme ind i en ny familie.

Når hvalpene bliver ældre, udforsker de både huset og haven, hvor de leger og driller hinanden samt deres mor. Vores egne børn og børnebørn deltager i legen og aktiviteterne, hvilket skaber en livlig og stimulerende atmosfære. Hvalpene tager også del i bilture, hvor vi udforsker nye steder og besøger familie og venner.

Hvad får du med i købet, hos os?

1. DKK stamtavle (FSI)
2. Hvalpen er chippet og registeret i dansk hunderegister – hvilket er lovpligtigt
3. Ormekur, i samråd med vores dyrlæge efter gældende regler
4. Dyrlægetjek, hvalpen bliver i uge 7 tilset / undersøgt af dyrlægen. Der laves en sundhedsbog, der noterer alt på dit nye familiemedlem.

5. Vaccination, hvalpen vaccineres i uge 7 tæt på uge 8. Den vaccineres mod:

– Parrorius 

– Hundesyge

– Leverbetændelse 

– Evt. Deptospirose 

Revaccination foretages i når hvalpen er fyldt 12 uger, her tages der stilling til om din hvalp skal have et hundepas, så den kan følge dig på eventuelle rejser. Inden rejse skal din dyrlæge kontaktes, da det er en god idé af hunden er vaccineret mod kennelhoste og Rabies. Reglerne variere efter det land du skal rejse til. 

6. 1. kg hvalpe fodder, vi fodrer med Royal Canin Gigant Puppy til hvalpen er ca. 5 mdr. gammel. Efter sænker vi væksten ved at fodre 3. mdr. med 1/2 hvalpefoder og 1/2 voksenfoder. 

Vi har gode erfaringer med at nedsætte protein indtaget. Gerne supleret med 1 spik. levertran i ugen evt. istedet for levertran og 1 spsk. lakseolie.

Tjekliste til din hvalp

  1. Lille halshånd og snor
  2. Vand og madskål
  3. Tæppe / hundekurv 
  4. Sele til bilen, hundehvalpen vil gerne være tæt på dig det første stykke tid
  5. Hundetegn (lovpligtigt efter hvalpens 4. måned) skal indeholde ejers navn og adresse, vil være en god ide med ejers telefonnummer
  6. Sygdomsforsikring, jeg anbefaler man tegner en sygdomsforsikring til sin hund, så man er sikret hvis den kommer til at træde på et glasskår, spiser noget de ikke kan tåle eller f.eks. bliver halt. Mange ting kan ske, selvom du passer godt på din hund – især det første år. Man kan tegne det sammen med den lovpligtige ansvarsforsikring eller ved ejet forsikringselskab
  7. Lovpligtig ansvarsforskring, jeg anbefaler Agria dyreforsikring – som DKK også anbefaler. De har en bred dækning for deres hunde.

Hundeholderuddannelsen

Kurset har givet mig en omfattende forståelse for hundens natur som både flokdyr og rovdyr. Jeg har lært om hundens udvikling fra hvalp til voksen og vigtigheden af opdrætterens rolle i prægning og socialisering. Kurset har desuden udstyret mig med viden om at berige mine hundes miljø og håndtere deres behov effektivt. Jeg har lært om hundens rolle i familien, stress, miljøpåvirkninger og almindelige adfærdsproblemer, samt metoder til forebyggelse og håndtering. Endelig har kurset givet mig en omfattende indsigt i den første tid med hvalpe. Selvom jeg er en erfaren opdrætter, har kurset rustet mig med værdifuld viden til at guide hvalpekøbere og sikre mine hundes trivsel.

FCI

FCI er en sammensætning af nationale kennelklubber

DKK - Dansk kennel klub

Vi er medlem af dansk kennelklub, det giver en række fordele, for både opdrætter og køber.

Det vigtigste er matchet mellem hvalp og hundeejer!

Address List